previous arrow
next arrow
Slider

Thirrje për Aplikim: Qendra UET

 

Kriteret e një kandidati të suksesshëm:

▪ Diplomuar në Shkencat Sociale, Juridike, Ekonomike ose të Teknologjisë së Informacionit
▪ Eksperiencë në hartimin dhe menaxhimin e projekteve kërkimore ose projekteve për ngritje kapacitetesh
▪ Njohuri të mira tëgjuhës angleze
▪ Aftësi të mira të punës në grup
▪ Komunikim korrekt dhe etik
▪ Aftësi për të punuar në afate kohore të ngushta

 

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim në gjuhën angleze:
▪ CV
▪ Një punë e mëparshme e shkruar nga vetë aplikanti relevante me aplikimin

 

Dokumentacioni i plotë dorëzohet në versionin elektronik në adresën e e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. brenda datës 30 Gusht 2018

 

Ju mirëpresim
Suksese!

Strength

f1

 Strengthen the linkages between the universities and job provider institutions at central and local level.

 

Improve

ap2

Improve the theoretical and practical knowledge of master’s students on territory administration, agricultural policies, rural development and innovation as well as their negotiation and participative decision-making skills.

Develop

ap3

Develop a long term blended research network of EU and Albania researchers on these thematic.

 

Mission

mission

UET Centre intends to contribute towards the progress and democratization of the Albanian society through policy-oriented research projects, capacity building and joint programmes.

Please publish modules in offcanvas position.

Copyright 2019 (c) uetcentre.org